ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Simulaatioympäristöt ja laboratoriot

Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijat pääsevät käytännön tasolla harjoittelemaan taitojaan kampuksien simulaatio- ja laboratoriotiloissa.

Simulaatiolla tarkoitetaan tosielämän tilanteiden jäljittelyä. Simulaatioympäristössä on tarkoitus ketään vaarantamatta rauhassa harjoitella taitoja, joita tarvitaan aidoissa ja yllättävissä tilanteissa. Simulaatiotilaan voidaan rakentaa erilaisia ympäristöjä minikoossa, joissa työelämäntehtäviä ja tilanteita harjoitellaan käytännössä. Simulaatiotiloissa voidaan toimia sekä itsenäisesti että ryhmänä. Simulaatioharjoitukseen liittyy aina ensin teoriaopetusta joko lähi- tai verkko-opiskeluna sekä erillinen palautekeskustelu opitusta. 

Laboratoriot ovat sekä opetus- että tutkimus- ja kehitystyön ympäristöjä. Laboratoriossa voidaan toteuttaa työelämän laboratorioprosesseja pienoiskoossa tai opiskella perusasioita. Laboratorioissa myös kehitetään ja testataan uusia teknologioita kuten virtuaalisuutta ja robotiikan käyttöä eri aloilla. Mittaus- ja testiympäristöissä toteutetaan erityismittauksia yrityksille ja testataan prosesseja pienoiskoossa.

 

Opiskelijat tekevät laboratoriossa harjoituksia.

Seuraa meitä somessa: