Kampusten oppimisympäristöt 

Kokkola

Talonpojankadun kampus on suunniteltu käyttäjälähtöisyyteen perustuen tavoitteenaan avoimuus ja monimuotoisuus. Kampuksen oppimisympäristöt mahdollistavat sekä yksilöllisen sekä ryhmässä tapahtuvan oppimisen sekä niiden sujuvan vaihtelun koulupäivän aikana.

Pääkampuksen oppimisympäristöt perustuvat äänivyöhykeajatteluun, jossa tila, toiminta ja ääni muodostavat erilaisia vyöhykkeitä lähtien täysin hiljaisesta aina rajoittamattoman äänen tilaan. Kampusalueella on käytetty myös värejä viestittämään erilaisista oppimisen tiloista ja niissä toimimisen tavoista.

Kampukselta löytyvät myös ravintola, Street Café, kirjasto, opiskelijapalvelut ja opiskelijajärjestöjen toimitilat. Kaikki kampuksen toimintataparatkaisut perustuvat kestävään kehitykseen ja ekologisiin valintoihin.

Ylivieska

Vierimaantien kampuksella on pitkä kokemus monimuoto-opetuksen toteuttamisesta. Teimme digiloikan jo vuosia sitten ja sen jälkeen olemme jatkuvasti kehittäneet verkon välityksellä tapahtuvaa opetusta. Nuorten lisäksi kampuksemme opetuksen ovat löytäneet työssään kehittyvät ammattilaiset, joten tulet opinnoissasi verkottumaan laajasti heti alusta alkaen. Osa oppimisestasi tapahtuu kampuksella ja sieltä löytyykin ajanmukaiset laboratorio- ja opetustilat lähiopetusta varten.

Opettajat tulevat opetustilanteisiin hyvin valmistautuneena ja motivoituneena. Kampuksella työskentelee suuri osa Centrian TKI-hankkeiden henkilöstöstä, joten mielenkiintoisia opinnäyte- ja harjoittelumahdollisuuksia löytyy myös kampukselta. TKI-hankkeiden myötä pystymme tuomaan opetukseen tuoreinta tietoa.

Pienen kampuksen edut (mm. joustavuus, opiskelijalähtöisyys, helppo lähestyä opettajia, hyvät ja innostavat opettajat, mielenkiintoinen opetustarjonta, opetuksen laatu, yksilöllinen opetus, hyvä henki, ym.) tulevat hyvin esille mm. seuraavissa esittelyvideoissa.

Pietarsaari

Pietarsaaressa sijaitsevassa kampus Allegrossa toimimme yhdessä muiden oppilaitosten kanssa.

Toimintaympäristömme sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, joka on aiemmin toiminut pitsitehtaana, joten oppimisen tilamme ovat erityislaatuiset. Täällä opiskelemme pääsääntöisesti monimuotoisissa koulutuksissa tai osallistumme täydennyskoulutuksiin.

Kampus Allegro on kansainvälinen yhteisö, jossa toimimme joustavasti, opiskelijalähtöisesti ja hyvässä hengessä.  Kampuksella edistetään TKI-toimintaa erilaisten hankkeiden muodossa, joten kampuksella järjestetään myös tutkimus- kehitys ja innovaatiotoimintaan liittyviä tapahtumia.

Seuraa meitä somessa: