ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Peppi - Opiskelijan työpöytä  

Peppi on opiskelijahallinnon ja opetuksen suunnittelun järjestelmä. Pepissä opiskelijalla on käytössään Opiskelijan työpöytä, joka sisältää paljon eri toimintoja. Opiskelijan kannattaa tutustua ja ottaa haltuun Pepin Opiskelijan työpöytä jo heti opintojen alkuvaiheessa.

Opiskelijan työpöydällä opiskelija  

  • Suunnittelee opintojaan (HOPS)
  • Ilmoittautuu opintojakson toteutuksille
  • Ilmoittautuu uusintatentteihin
  • Seuraa omien opintojen edistymistä
  • Tekee lukuvuosi-ilmoittautumisen
  • Antaa opintojaksopalautta
  • Päivittää omia yhteystietojaan

Opiskelijan työpöydän Atomi -palvelun kautta opiskelija tilaa sähköisesti allekirjoitetut dokumentit, kuten opiskelutodistuksen ja opintosuoritusotteen. Lisäksi opiskelijan työpöydältä löytyvät linkit sähköiseen asiointiin (esim. vr:n ja matkahuollon todistustilaukset), opinto-oppaaseen ja lukkarikoneeseen.

Kuva Peppi-sivuston etusivusta, kun käyttäjä on kirjautunut sisään.

Kuvassa näkymä Peppi-sivustosta, kun käyttäjä on kirjautunut palveluun sisään omilla tunnuksillaan.


Peppiin kirjaudutaan Centria-amk:n käyttäjätunnuksilla osoitteessa https://peppi.centria.fi. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä järjestelmä pyytää lupaa opiskelijan tietojen luovuttamiseksi palvelulle. Opiskelijan työpöydän kirjalliset käyttöohjeet ja videot ovat saatavilla Centrian opiskelijoille Optimassa https://optima.discendum.com/kpamk.

Centria-amk:n lukujärjestykset julkaistaan Lukkarikoneessa osoitteessa https://lukkarit.centria.fi/. Lukkarikoneeseen kirjaudutaan omilla Centria-amk:n tunnuksilla. Kirjautumattomat käyttäjät voivat tarkastella opetustarjontaa yleisessä näkymässä.

Jos tulee kysymyksiä Peppiin liittyen, niin ota yhteyttä opiskelijapalveluihin.

Seuraa meitä somessa: