ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Opiskeluterveydenhuolto

Kansanterveyslain mukaan ammattikorkeakouluopiskelijoiden opiskelijaterveydenhuollosta vastaa opiskelijoiden kotipaikasta riippumatta ammattikorkeakoulun sijaintikunta. Palvelut on järjestetty terveyskeskusten kautta. Opiskelijaterveydenhuollon palvelujen käyttäminen on asiakkaalle maksutonta lukuun ottamatta 18 vuotta täyttäneiden avosairaanhoidon lääkäripalvelujen käyttöä, kotisairaanhoitoa, laitoshoitona annettua kuntoutusta, yksilökohtaista fysioterapiaa, sairaankuljetusta, lääkärin ja hammaslääkärin antamia todistuksia ja lausuntoja, jotka eivät liity potilaan hoitoon sekä 18 vuotta täyttäneelle annettua hampaiden tutkimusta ja hoitoa sekä yksityislääkärin lähetteellä terveyskeskuksessa tehtäviä laboratorio- ja kuvantamistutkimuksia.

Opiskelijaterveydenhuollon piiriin kuuluvat kaikki päätoimiset opiskelijat, joiden opiskelu kestää vähintään 4 kk.

Kokkola

Terveydenhoitaja Pirjo Pura, 044 730 7677
Vastaanotto ke klo 8-16, to iltapäivisin klo 12-16 sekä pe klo 8-14. Vastaanottohuone on Kampushallin 3. kerroksessa, osoitteessa Teknologiakatu 8.

Aamuvastaanotoille voi tulla ilman ajanvarausta ma-pe klo 8- 11. Muina aikoina ajanvarauksella. Hoito on maksutonta.

Terveyskeskuksen palvelut

Mariankatu 28 67100 Kokkola, (06) 828 7111

Päivystysvastaanotto

Päivystyspalvelut ovat klo 8 - 16 terveyskeskuksen ensiavussa, os. Mariankatu 28.  Päiväpäivystykseen voi soittaa myös päivystävälle sairaanhoitajalle (06) 828 7350.

Yhteispäivystys Soitessa joka päivä klo 16 - 8, puh. (06) 826 4500. Henkeä uhkaavassa tapauksessa yhteys suoraan hätänumeroon 112

Hammashoito

Kokkolan terveyskeskus vastaa opiskeluterveydenhuollon osana suun terveydenhoidosta. Mikäli haluat suun terveystarkastukseen, ota yhteys hammashuoltolaan: Ajanvaraus hammashuollon keskitetystä numerosta (06) 828 7450.

SOITE - Opiskeluterveydenhuolto

Pietarsaari

Terveydenhoitaja Josefin Rosenberg, 044 320 1381, josefin.rosenberg@jakobstad.fi
Days of appointment Monday, Wednesday and Thursday 8 - 16.

The nurse is located on the second floor in Campus Allegro.

Ylivieska

Terveydenhoitaja Piia Salo, 044 4195112, email piia.salo@kalliopp.fi
Vastaanottoajat Ma klo 8-16, ke klo 8-16, to klo 8-16. Vastaanotto ilman ajanvarausta klo 12-13.
Vastaanotto työhuoneessa C150. Hoito on maksutonta.

Terveyskeskus avoinna arkisin klo 8-16. Puhelinneuvonta/Ajanvaraus ma-pe klo 8-16 puh. (08) 419 5100. Päivystys virka-ajan jälkeen Oulaskankaan yhteispäivystyksessä. Ennen yhteispäivystykseen menoa soita puh. (08) 4297 840, jolloin sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen kiireellisyyden.

KALLIO - Opiskeluterveydenhuolto

Opintopsykologipalvelut

Ammattikorkeakoulun opiskelijoilla on mahdollisuus keskustella opintopsykologin kanssa luottamuksellisesti niin opintoihin kuin muuhunkin elämään liittyvistä huolista. Ohjauskeskustelujen avulla opiskelija voi arvioida tilannettaan, lisätä itsetuntemustaan ja etsiä ratkaisuja ongelmaansa. Palvelun tarkoituksena on edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja tukea opintojen etenemistä. Varaa aikasi mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä. Palvelu on maksuton.


Tiia Lumilaakso, opintopsykologi, PsT
Kampushalli (3. krs., huone 325)
Teknologiakatu 8, 67100 Kokkola
tiia.lumilaakso@centria.fi
puh. 040 808 5120

Ammattikorkeakoulupastori

Oppilaitospastori Reetta Mourujärvi on Kokkolan suomalaisen evankelisluterilaisen seurakunnan työntekijä, jonka tehtävänä on palvella ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa. Hän tarjoaa opiskelijoille ja henkilöstöön kuuluville luottamuksellista keskustelua, työ- ja opiskelijayhteisön tukemista, kirkollisia toimituksia, aikuisrippikouluja sekä opintojaksoihin liittyvää opetusta. Hän osallistuu tarvittaessa myös opiskelijahuoltoryhmän/hyvinvointiryhmän sekä kriisiryhmän toimintaan. Häneltä saa tietoa muun muassa seurakunnan toiminnasta, yhteisistä retkistä, opiskelijailloista.

Reetta Mourujärveen voi ottaa yhteyttä:
puh. 050-314 7260 myös whatsapp
sähköposti reetta.mourujarvi@evl.fi
Facebook "Pappi Reetta Mourujärvi"
Instagramm "Pappireetta"

Mikään asia maan ja taivaan väliltä ei ole papille sopimaton tai vieras. Ota siis yhteyttä, kun siltä tuntuu.

Ammattikorkeakoulupastori Ylivieska

Oppilaitospastori Riikka Talvitie on Ylivieskan evankelisluterilaisen seurakunnan työntekijä, jonka tehtävänä on palvella ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa. Hän tarjoaa opiskelijoille ja henkilöstöön kuuluville luottamuksellista keskustelua, työ- ja opiskelijayhteisön tukemista, kirkollisia toimituksia, aikuisrippikouluja. Häneltä saa tietoa muun muassa seurakunnan toiminnasta ja muista tapahtumista.

Yhteystiedot:
Riikka Talvitie
Ylivieskan seurakunta
p. 040 711 8622
riikka.talvitie@evl.fi

Seuraa meitä somessa: