ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Opiskelijalähettilästoiminta Centriassa


Opiskelijalähettiläillä on tärkeä rooli Centrian hakijamarkkinoinnissa. Opiskelijalähettiläät vierailevat 2. asteen oppilaitoksissa kertomassa Centriasta ja opiskelusta ja edustavat Centriaa messuilla ja muissa tapahtumissa. Lisäksi opiskelijalähettiläät ideoivat ja tuottavat somesisältöjä Centrian sometileille, vastaanottavat vierailijaryhmiä kampuksilla (esim. kampuskierrokset) ja osallistuvat Centrian omien tapahtumien, kuten CentriaOpenin, järjestämiseen. CentriaOpen on vuosittainen tapahtuma, jossa vierailee noin 1000 toisen asteen opiskelijaa ja siksi erittäin tärkeä tapahtuma Centrian opiskelijarekrytoinnin näkökulmasta.

Opiskelijalähettilästoiminnassa tärkeintä on positiivinen mieli ja halu kertoa omasta alasta ja opiskelusta Centriassa. Sinun ei siis tarvitse olla kokenut esiintyjä, pääasia on, että olet innokas jakamaan tietoa oman alasi koulutuksesta ja rohkaisemaan nuoria hakeutumaan korkeakouluopintojen pariin.

Haluatko hakea mukaan Centrian opiskelijalähettilääksi? Alta löydät tarkempia tietoja ja ohjeita hakemiseen liittyen.

 

Mitä toivomme sinulta?

 • Olet 2. tai 3. vuoden opiskelija – alalla ei väliä, sillä mukaan ovat tervetulleita kaikki Centrian opiskelijat.
 • Sinulta löytyy intoa, luovuutta ja ideoita – olet mahdollisesti somen ideanikkari ja osaat ideoida ja tuottaa eri kanaviin sopivaa sisältöä.
 • Esiintymistaito on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Koulutamme sinut tehtävään ja esiintymistaito kyllä karttuu työtä tehdessä.
 • Sinua kuvaavat sanat positiivinen, sanavalmis, joustava ja oma-aloitteinen. Uskallat heittäytyä mukaan tilanteeseen kuin tilanteeseen.
 • Sinuun voi luottaa ja hoidat tehtäväsi sovitusti. Tukenasi ovat muut opiskelijalähettiläät sekä Centrian hakijapalvelujen tiimi, joten koskaan et jää yksin!
 • Osaathan pitää myös hauskaa? Opiskelijalähettilästoiminta on työtä, jossa hyvä fiilis näkyy ja kuuluu!

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Koulutamme sinut opiskelijalähettilään tehtävään ja saat tekemästäsi työstä palkkion.
 • Opit hyödyllisiä työelämätaitoja ja saat rutkasti esiintymiskokemusta ja verkostoitumismahdollisuuksia.
 • Pääset hyppäämään syvälle somemaailmaan, kehittämään osaamistasi ja tuottamaan sisältöä eri somekanaviin.
 • Pääset myös mukaan esittelemään Centriaa ja koulutuksia kouluvierailuille, messuille ja muihin tapahtumiin. Tapahtumat voivat olla virtuaali- tai livetapahtumia.
 • Opiskelijalähettilään tehtävä muotoutuu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Luonnistuuko sinulta yhteydenpito opojen kanssa tai haluatko olla mukana järjestämässä tapahtumia? Palatko halusta päästä kertomaan omasta alastasi toisen asteen opiskelijoille vai ovat somesisällöt enemmän oma juttusi? Tehtävänkuvasi voi koostua useista eri tehtävistä. Sovimme jokaisen opiskelijalähettilään kanssa henkilökohtaisesti yksityiskohdista.

 

Palkkaus

 
Aihe Korvaus Muuta
Kouluvierailut

Kouluvierailu toisen opiskelijalähettilään kanssa 15€/vierailu/hlö.

Yksin tehty kouluvierailu 25€/vierailu.

Lisäksi mahdolliset matkakulut,
esim. bussi- tai junaliput
tai oman auton käytöstä kilometrikorvaukset sekä mahdolliset majoituskustannukset.
Messut ja muut tapahtumat

8,35 €/tunti

Lisäksi mahdolliset matka- ja majoituskustannukset.

Somepostaukset*

Instagram-kuvat 10 kpl / 50 €

Aikataulu ja ajankohta sovitaan erikseen.
 

Instagram-videot tai TikTok-videot 5 kpl / 50 €

Aikataulu ja ajankohta sovitaan erikseen.

 

IG-storypäivä: 20 € / päivä*

*Opiskelija kertoo omin sanoin ja kuvin Centriassa opiskelusta, opiskelemastaan alasta ja opintojaksojen sisällöistä, työmahdollisuuksista, yms. ja kuvaa omaa opiskelijan päiväänsä.
Aikataulu ja ajankohta sovitaan erikseen.

*Somepostausten sisällöt ym. yksityiskohdat sekä muut mahdolliset tehtävät sovitaan opiskelijalähettiläiden kanssa.

Opiskelijalähettilästoiminnasta on mahdollista saada myös opintopisteitä. Pisteiden ehtona on, että opiskelijalähettiläs osallistuu aktiivisesti toimintaan, kouluvierailuille ja somesisältöjen tekemiseen sopimuksen mukaan.

 

 

Lisätietoja

Lisätietoja antaa opiskelijalähettilästoiminnan koordinaattori Heidi Rintala, heidi.rintala@centria.fi tai puh. 040 6891 656.

Seuraa meitä somessa: