ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kansainvälisyysosaaminen

Centria on Suomen kansainvälisin ammattikorkeakoulu suhteutettuna opiskelijoidemme määrään. Noin joka viides opiskelijamme tulee Suomen rajojen ulkopuolelta, joten kansainvälisyys näkyy ja kuuluu kampuksillamme. Centria tarjoaa kansainvälistymismahdollisuuksia kaikille opiskelijoillemme. Voit lähteä opiskelijavaihtoon, työharjoitteluun tai suorittaa kaksoistutkinnon jossakin yhteistyökorkeakoulussamme. Centriaan tulevat ulkomaalaiset tutkinto- ja vaihto-opiskelijat tarjoavat opiskelijoillemme myös mahtavan mahdollisuuden saada uusia ystäviä eri puolilta maailmaa ja tilaisuuden tutustua erilaisiin kieliin ja kulttuureihin.

 

Vaihto-opiskelu on elämäsi kokemus

Vaihto-opinnot ovat osa Centriassa suorittamaasi tutkintoa eikä vaihto pidennä opiskeluaikaasi. Lisäksi saat opintoihisi kansainvälisen ulottuvuuden.

Centrian yli 100 yhteistyökorkeakoulua ympäri maailmaa tarjoavat mahtavia opiskelumahdollisuuksia eri koulutusohjelmien opiskelijoille. Opiskelijat voivat lähteä ulkomaille opiskelemaan tai suorittamaan työharjoittelun, ja kaikki vaihtoon lähtevät opiskelijat saavat apurahan. Apurahan määrä riippuu vaihtokohteesta ja vaihto-ohjelmasta.

 

Kuvio on vaihto-opiskelusta.

Lisätietoja vaihto-opiskelusta ja työharjoittelusta ulkomailla

Vaihto-opiskeluohjelmat
Työharjoittelu
Vaihtokohteet
Apuraha
Kuinka hakea vaihtoon
Käytännön asioita vaihtoon lähteville
Global Talent
Yhteystiedot

Seuraa meitä somessa: