ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

CampusOnline

Ammattikorkeakoulujen tutkinto- ja polkuopiskelijoilla on mahdollisuus osallistua muiden ammattikorkeakoulujen opintoihin CampusOnline.fi-portaalin kautta. Voit valita tarjonnasta omaan tutkintoosi soveltuvat opintojaksot. Varmista omasta koulutusohjelmastasi (koulutusalapäälliköltä), että opintojaksot soveltuvat tutkintoosi.

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille sekä vaihto-opiskelijoille. Myös avoimen amk:n polkuopiskelijat voivat valita opintoja portaalista. Ylimääräistä maksua heiltä ei tästä veloiteta, vaan opintomaksut sisältyvät avoimen amk:n maksuun, jonka opiskelija suorittaa polkuopinnoista omaan kouluunsa.

Portaalissa on perustiedot opintojaksoista. Opintojakson linkistä pääset opinnot järjestävän ammattikorkeakoulun sivuille, josta löydät tarkemmat toteutustiedot ja ilmoittaudut opintojaksolle. Mikäli opinnoista on kysyttävää, tulee aina olla yhteydessä järjestävään ammattikorkeakouluun. Yhteistiedot löytyvät opintojakson kuvaustiedoista.

Opintojakson suoritettuasi ja opettajan arvioitua opintojakson sinun tulee hakea opinnon arvosana Puro-palvelusta ja lähettää se omaan ammattikorkeakouluusi palvelun kautta.  

HUOM! Myös Centrian (lähinnä Averkon verkko-opinnot) on tarjolla CampusOnline.fi-portaalissa. Centrian opiskelijoiden tulee kuitenkin aina ilmoittautua Centrian opintoihin Pepin kautta. Mikäli Centrian opiskelija ilmoittautuu Centrian opintoihin CampusOnlinen linkkien kautta, hänet poistetaan automaattisesti opintojaksolta. Linkit on tarkoitettu ainoastaan ulkopuolisten käyttöön.

Seuraa meitä somessa: