ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vapaasti valittavat opinnot

Jokaiseen koulutukseen sisältyy vapaasti valittavia opintoja. Vapaasti valittavien opintojen määrä vaihtelee koulutuksittain 3–15 op. Vapaasti valittavat opinnot voivat olla mitä tahansa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason opintoja ja näihin voidaan huomioida myös aiemmat korkeakoulutason opinnot.

Vapaasti valittavia opintoja voi suorittaa oman tai Centrian muiden koulutusten tarjonnasta, Averkosta tai Campusonlinesta.

Sosiaali- ja terveysalan vapaasti valittavien opintojen laajuudesta ja suoritusmahdollisuuksista kerrotaan tarkemmin täällä.

Open Café -passi

Verkostoitumisen edistämiseksi, ajankohtaisten asioiden ja tutkimusten seuraamiseksi sekä opiskelijan hyvinvoinnin edistämiseksi opiskelijoita kannustetaan osallistumaan yhteisiin tilaisuuksiin ja seminaareihin. Open Café -passin tilaisuudeksi käy jokin vähintään kahden oppitunnin mittainen tapahtuma: se voi olla seminaari, rekrytointitapahtuma, erikoisluento, joka ei sisälly normaaliopetukseen, konsertti jne. Tilaisuus voi olla Centria-ammattikorkeakoulun järjestämä tai jonkin muun tahon järjestämä.

Tilaisuuksiin osallistumisesta voi pyytää tilaisuuden vastaavalta merkinnän Open Café -passiin. Kun passi on täynnä (= 12 merkintää) saa tästä yhden opintopisteen vapaasti valittaviin opintoihin. Täysi Open Café -passi tulee toimittaa opinto-ohjaajalle tai opettajatutorille, joka toimittaa tiedon opintopisteen kirjaamisesta opintotoimistoon.

Open Café -passeja saa Kokkolassa opinto-ohjaajien työhuonetta vastapäätä olevista esitetelineistä ja opintotoimistosta sekä Ylivieskassa ja Pietarsaaressa aulatilojen esitetelineistä, opinto-ohjaajalta tai opintoneuvojilta.

 

Centrian opiskelijat istuvat kampuksella ja hymyilevät ja juttelevat iloisesti toistensa kanssa.

Seuraa meitä somessa: