ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kansainvälisty kotimaassa!

Centria tarjoaa aidosti kansainvälisen ja monikulttuurisen opiskeluympäristön ulkomaalaisine tutkinto- ja vaihto-opiskelijoineen, vierailevine luennoitsijoineen ja kansainvälisine hankkeineen. Olemalla aktiivinen, utelias ja verkostoitumalla yli kieli-, kulttuuri- ja kansallisuusrajojen voit myös hankkia kansainvälistä osaamista kotikampuksillamme.

Centria haluaa syventää ja lisätä opiskelijoiden kansainvälistymistä sekä liikkuvuutta. Vain pieni osa opiskelijoista opiskelee osan tutkintoaan ulkomailla, siksi kotikansainvälistyminen on hyvin tärkeää. Kotikansainvälistymisen tarkoitus on lisätä paikallisten ja kansainvälisten opiskelijoiden vuorovaikutusta sekä lisätä kansainvälistä sisältöä ja näkökulmaa kaikissa koulutusohjelmissa. Kotikansainvälistymisellä pyritään varmistamaan, että myös ei-liikkuvat opiskelijat hyötyvät kansainvälisestä koulutuksesta.

Centria tarjoaa 5 koulutusohjelmaa, jotka opetetaan täysin englanniksi. Opiskelijat suomenkielisistä koulutusohjelmista voivat ottaa pakollisia ja valinnaisia kursseja englanninkielisistä ohjelmista. Tarjoamme myös monia valinnaisia kursseja englanniksi. Opintopolustasi voit tehdä kansainvälisen valitsemalla opintoihisi esimerkiksi kurssit Working in a multicultural world ja Getting Local and Global. Voit myös opiskella ruotsia ja vieraita kieliä Centriassa - tarjolla on Englannin, Espanjan, Venäjän, Saksan, Ranskan ja Italian kielikursseja.

Centrian kampukset ovat kansainvälisiä, opiskelijoita on noin 40 eri maasta. Järjestämme erilaisia tapahtumia, joissa opiskelijat eri koulutusohjelmista voivat kohdata ja tutustua toisiinsa. 

 

 

 

Seuraa meitä somessa: