Osoita kansainvälinen osaamisesi Open Badge -osaamismerkillä!

Open Badge on on digitaalinen osaamismerkki, jonka avulla voi osoittaa taitoja tai osaamista. Se kertoo osaamisen lisäksi myös kriteerit, joiden perusteella osaamismerkki on myönnetty. Osaamismerkkejä käyttävät erilaisten järjestöjen ja yhdistysten ohella oppilaitokset virallisten opintosuoritusotteiden ja tutkintotodistusten rinnalla. Osaamismerkkien avulla oppilaitos voi kertoa paremmin työnantajille osaamisesta, jota syntyy koulutuksessa ja täten tukea opiskelijoidensa työllistämistä.

Centria Global Competence Open Badge -osaamismerkin saaneet opiskelijat ovat suorittaneet osan opinnoistaan tai työharjoittelun ulkomailla. Opiskelijat ovat osallistuneet myös kahden opintopisteen laajuiselle valmennuskurssille, joka mm.valmistaa kohtaamaan uusia kulttuureita sekä antaa työkaluja kansainvälisen kokemuksen hyödyntämiseen työnhaussa.

Vastaanotetun osaamismerkin voi säilyttää esimerkiksi Open Badge Passport:issa, joka on Discendum:in tarjoama ilmainen pilvipalvelu. Osaamismerkkien saaja voi esitellä merkkejä erilaisissa palveluissa, kuten Kyvyt.fi-portfoliossa, LinkedInissä, Twitterissä, Google+-palvelussa tai Facebookissa.

Lisätietoja
Esite
Linda Krokfors,
linda.krokfors@centria.fi

 


 

Seuraa meitä somessa: