ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kansainvälisyys - työelämän valttikortti

Centria on Suomen kansainvälisin korkeakoulu! Joka viides opiskelijoistamme tulee ulkomailta, ja kansainvälisyys ja monikulttuurisuus tuovat kiinnostavan lisän kampustemme arkeen. Tutkinto- ja vaihto-opiskelijamme sekä vierailevat luennoitsijat edustavat kymmeniä eri kansallisuuksia. Englanniksi suoritettu korkeakoulututkinto on kilpailuetu, jota tuleva työnantajasi osaa arvostaa.

Opintojen aikana jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus lähteä ulkomaille opiskelijavaihtoon tai harjoitteluun. Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää hyödyntämättä, sillä kansainvälisyys ja kielitaito ovat nykyisin keskeisiä rekrytointikriteerejä ja olennainen osa ammattitaitoa – ei vain ylimääräistä plussaa työnhakutilanteessa.

Vaihtoon on helppo lähteä opiskeluaikana. Centria-ammattikorkeakoulu osallistuu eri vaihto-ohjelmiin kuten Erasmus+, Nordplus sekä EU-USA. Ammattikorkeakoululla on noin 120 kahdenkeskeistä yhteistyösopimusta Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa, jotka mahdollistavat monipuolisia opiskelu ja harjoittelumahdollisuuksia.

Erasmus+ ohjelman 30-vuotissynttäreiden kunniaksi, kysyimme miksi kannattaa lähteä vaihtoon?

 

 

Pohjanmaan Kauppakamari, Johtaja, Paula Erkkilä.

 

Ab. A. Häggblom Oy, Hankintapäällikko Jukka Oravainen.

Seuraa meitä somessa: