ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

TKI-oppimisympäristö

Centria-ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) on monipuolista ja laajuudeltaan Suomen ammattikorkeakoulujen kärkeä. TKI-toiminnassa luodaan uutta tietoa, osaamista ja teknologioita alueen elinkeino- ja työelämän käyttöön sekä tarjotaan työelämälähtöinen oppimisympäristö opiskelijoille TKI-toiminnan ja opetuksen yhteistoiminnan kautta.

TKI-oppimisympäristössä opiskelija kehittää omaa osaamistaan tehden työelämälähtöisiä toimeksiantoja. Työelämäprojektit valitaan siten, että ne tukevat opintoihin liittyviä teoriaopintoja ja opiskelijan osaamisen tasoa.  Tavoitteena on, että opiskelija pääsee soveltamaan ja syventämään oppimaansa käytännönläheisissä toimeksiannoissa.  Opiskelija kokee, mitä projektityöskentely vaatii ja miten siinä voi kehittyä.

TKI-toiminnasta opiskelija voi saada opintopisteitä ja/tai opiskelija voi hakea mukaan suorittamaan opinto-ohjelmansa harjoittelun TKI-oppimisympäristöön.

Centrian TKI-toiminnan painoalat ovat:

  • Kemia ja biotalous
  • Tuotantoteknologia
  • Digitalisaatio
  • Yrittäjyys ja hyvinvointi

 

Opiskelijat voivat hakeutua TKI-oppimisympäristöön mukaan jatkuvalla haulla koko lukuvuoden ajan. Vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon voi lähettää osoitteeseen: rnd.training@centria.fi.

Seuraa meitä somessa: