ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Skills Centria

Skills Centria on uusi toiminto, jonka tarkoituksena on tukea opiskelijoita opinnoissa ja urasuunnittelussa. Skills Centria järjestää myös opintojen sujumiseen ja hyvinvointiin liittyvää matalan kynnyksen toimintaa. Sivuiltamme löydät tiedot opiskelua tukevista työpajoista, kielten ja matematiikan valmennuskursseista, opintoja ja hyvinvointia tukevista pienryhmistä sekä urapolkua vahvistavista sessioista ja tietoiskuista. Toiminta on avointa kaikille opiskelijoille, ja toimintaa pyritään järjestämään sekä englanniksi että suomeksi.  

Näet koulutusaloittain, mitä työpajoja tai sessioita on tarjolla. Kaikki opiskelijat voivat osallistua kielten ja viestinnän työpajoihin sekä urasuunnittelun tai hyvinvoinnin sessioihin sekä pienryhmätoimintaan. Tapahtumiin voi pääsääntöisesti osallistua paikan päällä tai etäyhteydellä. Alustava aikataulu löytyy täältä, mutta opintojaksojen, eli valmennuskurssien ja työpajojen tarkemmat aikataulut kannattaa tarkistaa Pepistä.

Skills Centria -tarjonta 2021–2022

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia sopivista opiskelua tukevista tempauksista tai opintopiireistä skillscentria@centria.fi.

Seuraa meitä somessa: