ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Opiskelu Centria-ammattikorkeakoulussa

Centria-ammattikorkeakulun keskiössä on aina opiskelija ja hänen tulevaisuutensa työelämässä. Tarjoamme opiskelijoille laajan valikoiman koulutusmahdollisuuksia, käytännönläheisen opetuksen sekä hyvät yhteydet työ- ja elinkeinoelämän edustajiin. Tiiviistä yhteydestä alueen työ- ja elinkeinoelämään on näkyvää hyötyä myös opiskelijoille. Opetus perustuu osittain työpajoihin sekä kehittämishankkeisiin, joissa opiskelijat suorittavat projektiluonteisia tehtäviä. Yritysvierailut ja kummiyritysten tehtävänannot tarjoavat opiskelijoille realistisen käsityksen työelämän vaatimuksista.

Opintoja on tarjolla on niin päivä- kuin monimuotototeutuksina. Opiskelu päivätoteutuksissa on yleensä päätoimista, ja lähiopetus järjestetään arkipäivisin. Lähiopetuksen lisäksi opintoja suoritetaan verkon välityksellä, itsenäisesti, ryhmässä ja projektiopintoina. Monimuotototeutuksena suoritettavan tutkinnon voi pääsääntöisesti suorittaa työn ohessa.

Välitämme opiskelijoista aidosti, ja tämä näkyy myös opiskelijoiden palautteissa. Vuosittain tehtävän selvityksen mukaan suurin osa opiskelijoistamme pitää opetusta korkeatasoisena. Centria sijoittui jo kolmannen kerran peräkkäin ykköseksi opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisessa valmistuvien opiskelijoiden kyselyssä (02/2020). Opiskelijamme ovat siis tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä!

Lue lisää

 

Opiskelijoita kahvilla Centrian Talonpojankadun kampuksen kahvilassa.

Seuraa meitä somessa: