ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tradenomi (AMK)

Centria-ammattikorkeakoulussa voi opiskella liiketalouden ammattilaiseksi. Tarjonnastamme löytyy koulutuksia niin suomen kuin englannin kielellä ja opiskella voi päivisin tai esimerkiksi työn ohessa.

Tradenomiopiskelijamme saa valmiudet ymmärtää muuttuvaa bisnesmaailmaa ja menestyä erilaisissa liike-elämän ja talouden tehtävissä. Opinnot kerryttävät sekä liiketalouden asiaosaamista että menetelmäosaamista ja bisneksessä tarvittavien työkalujen hallintaa. Opinnoissa painotetaan kehittämisosaamista, sosiaalista osaamista sekä henkilökohtaista kasvua liiketalouden ammattilaiseksi ja asiantuntijaksi.

Liiketalouden opinnoissa on erilaisia suuntautumisvaihtoehtoja koulutuksesta riippuen. Meillä voit suuntautua esimerkiksi johtamiseen, markkinointiin ja yrittäjyyteen, taloushallintoon ja kansainväliseen kauppaan.

Tradenomin tutkinto antaa valmiuksia sijoittua moniin erityyppisiin tehtäviin. Tutkinnon vahvuus ovatkin monipuoliset työllistymismahdollisuudet, eli tradenomit eivät valmistu vain tiettyyn tehtävään tai ammattiin. Tutkinnon monimuotoinen oppiminen tarjoaa lukuisia eri mahdollisuuksia. Suurin osa valmistuneista työskentelee yksityisissä yrityksissä erilaisissa liiketaloudellisissa tehtävissä. Myös julkissektorin työpaikoissa on kysyntää tradenomeille. Tehtävät vaihtelevat käytännön suorittavista tehtävistä päällikkötason ja aina ylimmän johdon tehtäviin. Tradenomeja työskentelee monilla eri tehtävänimikkeillä esim. myynti- ja markkinointitehtävissä, taloushallinnon ja yleishallinnon tehtävissä sekä kehitystehtävissä. Osa tradenomeista haluaa perustaa myös oman yrityksen, mistä meillä on hyviä esimerkkejä. Yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat saavat opintojensa aikana kannustusta ja tukea oman liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

 

 height= 

Suomenkieliset tutkinnot

Tradenomi (AMK), päivätoteutus, Kokkola

Tradenomi (AMK), monimuotototeutus, Kokkola

Tradenomi (AMK), monimuotototeutus, Pietarsaari

Tradenomi (AMK), monimuotototeutus, Ylivieska

 

Englanninkieliset tutkinnot

Bachelor of Business Administration, Business Management, päivätoteutus, Kokkola

Bachelor of Business Administration, Business Management, Enterprise Resource Planning, päivätoteutus, Kokkola

Bachelor of Business Administration, International Business, monimuotototeutus, Pietarsaari

Seuraa meitä somessa: