International Business

Tutkinto: Bachelor of Business Administration
Opintomuoto: Monimuotototeutus
Opintojen laajuus: 3,5 vuotta, 210 opintopistettä
Kampus: Campus Allegro, Pietarsaari
Aloituspaikat: 17
Haku alkaa: 20.3.2019
Haku päättyy: 3.4.2019
Haku päättyy 3.4.2019 klo 15.00

Haaveiletko kansainvälisestä bisnesurasta? Oletko kiinnostunut viennistä ja ulkomaankaupasta? Haluatko parantaa englanninkielentaitoasi ja oppia toimimaan monikulttuurisessa työyhteisössä?

Jos vastasit myöntävästi, kansainvälisen liiketoiminnan koulutusohjelmamme on juuri sinua varten!

 

Kansainväliseksi bisnesosaajaksi Centria-ammattikorkeakoulusta!

Kansainvälinen yritysmaailma tarvitsee monikulttuurisia asiantuntijoita yrityksille ja eri ulkomaankaupan toiminnoille, jotka hoitavat operaatioita ja toteuttavat hankkeita ympäri maailmaa.

Centria-ammattikorkeakoulun englanninkielinen International Business Management -koulutuksemme tarjoaa sinulle vahvan ymmärryksen erilaisista lähestymistavoista rajat ylittävän liiketoimintojen harjoittamiseen. Saat selkeän kokonaiskuvan bisnesmaailmasta ja rutkasti työkaluja kansainvälisellä kentällä toimimiseen. Palvelujen suunnittelu kansainvälisille yrityksille edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, kulttuurien välisen vuorovaikutuksen ymmärtämistä, luovuutta ja innovatiivisuutta.

 

Joustavaa monimuoto-opiskelua

Monimuotototeutuksessa opinnot suoritetaan pääosin itsenäisesti. Opintoihin sisältyy myös kontaktiopetusta, joka toteutetaan verkkoluentoina, -tapaamisina ja lähiopetuksena. Lähiopetusta on kahtena päivänä viikossa.

 

Opintojen rakenne

Perusopinnot

Ammattiopinnot

  • Yhteiset ammattiopinnot
  • Syventävät ammattiopinnot

Opinnäytetyö on opintojen loppuvaiheeseen sijoittuva laaja ja käytännönläheinen kehitys- tai tutkimushanke, joka toimii siltana opiskelun ja työelämän välillä edistäen opiskelijan siirtymistä ammatillisiin asiantuntijatehtäviin. Opinnäytetyön laajuus on 15 opintopistettä.

Harjoittelu (laajuus 30 op)

Vapaasti valittavat opinnot (laajuus 15 op)

 

Kansainvälisty Centria-ammattikorkeakoulussa!

Koulutuksestamme on erittäin hyvät mahdollisuudet lähteä opiskelijavaihtoon yhteistyökorkeakouluihimme eri puolella Eurooppaa ja maailmaa. Pyrimme tarjoamaan halukkaille mahdollisuuksia myös harjoittelun suorittamiseen ulkomailla.

 

Liiketalouden alalla runsaasti jatko-opintomahdollisuuksia

Hankittuasi kolme vuotta alan työkokemusta BBA-tutkinnon suorittamisen jälkeen voit kehittää esimies- ja asiantuntijavalmiuksiasi suorittamalla ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon liiketoimintaosaamisen koulutuksessa Centria-ammattikorkeakoulussa. Bachelor of Business Administration -tutkinto antaa hyvän pohjan ja hakukelpoisuuden myös kauppatieteiden maisteriopintoihin eri yliopistoissa ja muissa korkeakouluissa suomessa ja ulkomailla. Lisätietoja koulutuksesta
Lehtori Sara Åhman,
sara.ahman@centria.fi
p. 040 729 9973


Lisätietoja hakemisesta
Hakijapalvelut, p. 044 725 0081, 
hakijapalvelut@centria.fi


Seuraa meitä somessa: