ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

AMK-tutkinto monimuotototeutuksena

Centria-ammattikorkeakoulussa AMK-tutkinnon voi suorittaa myös monimuoto-opintoina. Monimuotona toteutettavat koulutukset sopivat kaikille iästä ja elämäntilanteesta riippumatta – myös suoraan toisen asteen oppilaitoksesta valmistuneille. Opetus järjestetään pääasiassa verkko-opintoina sekä lähiopetuksena toteutettavina intensiivijaksoina, mikä mahdollistaa myös työskentelyn opintojen ohella. Poikkeuksena on sosiaali- ja terveysala, jossa harjoittelujaksot vaativat aina kokopäiväistä opiskelua.

AMK-tutkinnon suorittaminen monimuotototeutuksena vaatii opiskelijalta paljon itsenäistä opiskelua. Opinnot sisältävät myös erilaisia oppimistehtäviä ja projekteja sekä ryhmätöitä. Monimuoto-opinnoissa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa opiskelija tutustuu koulutuksen opintojen sisältöön. Opintojen suunnittelussa ja valinnoissa otetaan huomioon myös opiskelijan yksilölliset kehitystarpeet, vahvuudet ja uratoiveet. Myös aikaisempia opintoja ja työkokemusta voidaan hyväksilukea osaksi tutkintoa, mikä voi lyhentää suunniteltua opiskeluaikaa.

Usein opiskelijoilla on samantasoinen pohjakoulutus, jolloin opetus voidaan kohdentaa kyseisen ryhmän valmiuksien ja elämäntaitojen mukaan. Mikäli opiskelija on työelämässä, voidaan osa opinnoista tehdä opiskelijan omaan työhön liittyvinä projektiopintoina.

Monimuotona toteutettavia koulutuksia järjestetään kaikilla opiskelupaikkakunnillamme Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Hakuajat ja opintojen alkamispäivämäärät vaihtelevat vuosittain, joten kannattaa seurata ilmoitteluamme haussa olevista koulutuksista. Hakijapalvelumme auttaa myös mielellään, jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi koulutuksista, hakemisesta tai opiskelijavalinnoista.

Alta löydät listauksen kaikista Centria-ammattikorkeakoulun monimuotona toteutettavista AMK-koulutuksista.

 

Centria-ammattikorkeakoulun monimuotototeutukset


Insinööri (AMK)

 height= 

Insinööri (AMK), konetekniikka (Ylivieska)
Insinööri (AMK), prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka (Kokkola)
Insinööri (AMK), sähkö- ja automaatiotekniikka (Ylivieska)
Insinööri (AMK), tuotantotalous (Ylivieska)
Insinööri (AMK), tieto- ja viestintätekniikka (Kokkola)
Insinööri (AMK), tieto- ja viestintätekniikka (Ylivieska)


Liiketalous (AMK)

Tradenomi (AMK), liiketalous (Kokkola)
Tradenomi (AMK), liiketalous (Pietarsaari)
Tradenomi (AMK), liiketalous (Ylivieska)
Bachelor of Business Administration, International Business (Pietarsaari)


Sosionomi (AMK)

Sosionomi (AMK) (Ylivieska)
Sosionomi (AMK) (Kokkola)


Yhteisöpedagogi (AMK)

Yhteisöpedagogi (AMK), kirkon nuorisotyö (Ylivieska)


Sairaanhoitaja (AMK)

Sairaanhoitaja (AMK) (Kokkola)

Seuraa meitä somessa: