ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Lisähaku syksyllä alkaviin koulutuksiin


Vielä ehdit napata opiskelupaikan syksyksi! Centria-ammattikorkeakoulun kevään yhteishaun lisähaussa 28.7.–11.8.2021 voit hakea ensi syksynä alkaviin koulutuksiin.
 

Lisähaussa olevat koulutukset – hakuaika 28.7.–11.8.2021

Päivätoteutus

Insinööri (AMK), konetekniikka

Konetekniikan ohjelmassa opiskellaan koneiden ja laitteiden mitoittamista ja suunnittelua, tuotantojärjestelmien kunnossapitoa sekä talouden hallintaa ja johtamista.

Insinööri (AMK), tuotantotalous

Haluatko olla mukana kehittämässä tuotannollisten ja palvelualan yritysten kannattavuutta ja kilpailukykyä? Jos vastaat kyllä, silloin Centrian tuotantotalouden koulutus on sinulle hyvä vaihtoehto.

Insinööri (AMK), prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka

Ilmaston ja luonnon diversiteetin muutos koskettaa meitä kaikkia. Kemiantekniikan ammattilaisena voit vaikuttaa tulevaisuuden ratkaisuihin. Insinöörikoulutuksemme perustettiin alueellemme vastaamaan paikallisten tehtaiden osaamistarpeeseen.

Insinööri (AMK), sähkö- ja automaatiotekniikka

Centria-ammattikorkeakoulun sähköinsinöörikoulutuksessa käsitellään monipuolisesti sähkötekniikan ja automaatiotekniikan eri osa-alueita. Kokkolassa koulutus painottuu automaatio- ja tietoliikennetekniikkaan.

Tradenomi (AMK), liiketalous

Tradenomiopiskelijamme saa valmiudet ymmärtää muuttuvaa bisnesmaailmaa ja menestyä erilaisissa liike-elämän ja talouden tehtävissä. Opinnot kerryttävät sekä liiketalouden asiaosaamista että menetelmäosaamista ja bisneksessä tarvittavien työkalujen hallintaa.


Monimuotototeutus

Insinööri (AMK), konetekniikka

Konetekniikan ohjelmassa opiskellaan koneiden ja laitteiden mitoittamista ja suunnittelua, robotiikkaa ja automaattisia tuotantojärjestelmiä sekä talouden hallintaa ja johtamista.

Insinööri (AMK), prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka

Sekä uusiutuviin energiamuotoihin perehtyneille insinööreille että vahvassa kasvussa olevan kaivosalanosaajille on taatusti kysyntää tulevaisuuden työmarkkinoilla. Kokkolassa on Pohjoismaiden suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä, ja Kokkola Industrial Park KIP on kehittynyt viime vuosina huimaa vauhtia.

Yhteisöpedagogi (AMK), kirkon nuorisotyö

Yhteisöpedagogit ovat arvostavan kohtaamisen ammattilaisia nuorisotyön ja järjestötyön erilaisille kentille sekä yhä moninaisempiin ammatillisiin toimintaympäristöihin yhteiskunnan eri sektoreilla. 


Ylempi AMK-tutkinto

Insinööri (ylempi AMK), teknologiaosaamisen johtaminen

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus tarjoaa AMK-insinöörin tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneelle mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työn ohella.

Insinööri (ylempi AMK) / Tradenomi (ylempi AMK), digitalisaation johtaminen

Koulutus valmistaa opiskelijaa vastaamaan vaativista digitalisaatioprojekteista, toimimaan erilaisten tiimien vetäjänä sekä asiantuntijana.


Lisätietoja hakemisesta

Hakijapalvelut
p. 044 725 0081
hakijapalvelut@centria.fi

 

Seuraa meitä somessa: