ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Centrian modernit oppimisympäristöt


Centrian oppimisympäristöt ovat monimuotoisia ja muuntuvia. Kaikilla kolmella kampuksella fyysiset tilat toimivat viihtyisinä ja inspiroivina kohtaamispaikkoina.

Talonpojankadun kampuksen peruskorjaus valmistui vuoden 2018 lopussa. Talonpojankadun kampuksella on muunneltavia oppimisympäristöjä, neuvottelutiloja, tiloja itsenäistä työskentelyä ja ryhmätöiden tekemistä varten sekä kirjasto, jossa opiskelutehtävien tekeminen sujuu mukavasti tietoaineistojen äärellä. Avoin, yhteisöllinen ja kansainvälinen ilmapiiri antaa monia mahdollisuuksia kohtaamisiin opiskelukavereiden ja henkilöstön välillä.

Kampuksilla on laboratorio- ja simulaatiotiloja, joissa oppiminen viedään käytäntöön, esimerkkeinä kemian koetehdas Chemplant ja hoitotyön simulaatiotila Simona.

Opetus toteutetaan fyysisten oppimisympäristöjen lisäksi verkkototeutuksina. Centria tarjoaa myös laajan valikoiman eri alojen verkko-opintoja eOppimiskeskus Averkon välityksellä. Tarjolla on kymmeniä ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmiin kuuluvia opintojaksoja.

Seuraa meitä somessa: