Asuminen Kokkolassa

Kiinteistö Oy Tankkarista Centria Housing

Tankkarin vuokrauspalvelut siirtyvät loka-marraskuun vaihteessa lähemmäksi opiskelijaa. Asumiseen liittyviin kysymyksiin vastataan ja vuokrasopimukset tehdään nyt kampuksella.

Centria Housing tarjoaa jatkossa opiskelijoille Tankkarin asuntoja kalustetuista soluasunnoista erikokoisiin perheasuntoihin. Perheasunto (yksiöistä kolmioihin) on kalustamaton huoneisto, joka vuokrataan vain samaan ruokakuntaan kuuluville. Yksiöitä voivat hakea sekä avio/avoparit että yksinäiset opiskelijat. Yksiöön voivat hakea yli 18-vuotiaat.

Soluasunnot vuokrataan aina kalustettuina. Kalustukseen kuuluvat kirjoituspöytä, tuoli, kirjahylly sekä sänky (osa kohteista tarjotaan ilman patjaa (80x200), mm. Tankkarit III ja V). Astiat ja vuodevaatteet asukas tuo itse. Sähkö-, vesi- ja lämmityskulut sisältyvät vuokraan lukuun ottamatta uusinta Tankkari 1 kohdetta, jossa vesi ja sähkö laskutetaan asukkaalta kulutuksen mukaan. Saunojen käyttö on maksutonta kaikissa kohteissa.

Tankkari-kohteista löytyy pesutuvat, joiden pesukoneet toimivat matkapuhelimella (rajoituksin Prepaid-liittymillä). Piha-alueella sijaitsevat pistokkeelliset autopaikat maksavat kuukausittain 3 €, maksu veloitetaan vuokran yhteydessä. Ilmoita toimistolle, mikäli haluat autopaikan. Kohteissa on asukkaan käytössä saunat, pesutuvat ja ulkoiluvälinevarastot.

Asuntokohteissa on valmiudet internet-yhteydelle, mutta opiskelija tekee sopimukset itse valitsemansa operaattorin kanssa. Kaikki kohteet ovat kaapeliverkossa. Soluhuoneissa on omat tv-pistorasiat.

Tankkarin sivuille tästä.

 

Uudet yhteystiedot 15.10.2018 alkaen

Vuokrauspalvelut:

Centria Housing 040 193 6468 ja housing@centria.fi

Käyntiosoite Talonpojankatu 6 (INTO-rakennus kampuksella, joka toimii väistötilana tammikuun loppuun 2019 saakka).

Palvelemme vuokrausasioissa päivittäin klo 9-14. Muina aikoina keskitymme mm. sopimusten laatimiseen ja muuhun taustatyöhön. Jos avainten palauttaminen ei onnistu palveluaikana, ota yhteyttä (mielellään sähköpostitse) housing@centria.fi.

Huolto- ja remonttiasiat, kirjanpito ja isännöinti: Kokkolan Talohoito Oy (Mäntynäädänkatu 6) ja he vastaavat näihin asioihin liittyen edelleen puhelinnumerosta 040 181 7400 ja info@talohoito.fi, invoicing@tankkari.fi.


Kiinteistönvälittäjät

Kokkolassa on useita kiinteistönvälitysyrityksiä, jotka tarjoavat vuokra-asuntoja vapailta markkinoilta. Ohessa linkit yritysten sivuille lisätietoa varten.

SKV
OPKK
Asunto Björndahl Oy
Lakea Oy
NSA
Kokkolan Ruuspiha


Vuokraovi.comista löytyy kattavasti tarjolla olevat vuokra-asunnot.


Yksityiset asuntojen tarjoajat

Yksityisillä olevia vuokra-asuntoja kannattaa seurata myös. Niitä löydät esimerkiksi seuraavista paikoista:

Lisäksi sanomalehti Keskipohjanmaan rivi-ilmoituksia kannattaa seurata.
Huomaathan, että näihin voit myös itse jättää halutaan vuokrata -ilmoituksesi.

 

Asuminen Ylivieskassa

Ylivieskan Vuokra-asunnot Oy

Ylivieskan Vuokra-asunnot Oy tarjoaa sekä soluasuntoja että huoneistoja opiskelijoille.


Kiinteistönvälittäjät

Ylivieskassa toimii vuokra-asuntoja tarjoavia kiinteistövälitysyrityksiä:

SKV
OPKK
Asunto Björndahl Oy


Vuokraovi.comista löytyy kattavasti tarjolla olevat vuokra-asunnot.


Yksityiset asuntojen tarjoajat

Sanomalehti Kalajokilaakson rivi-ilmoituksia kannattaa seurata. Sinne voit myös itse jättää halutaan vuokrata -ilmoituksesi.

 

Asuminen Pietarsaaressa

 

Kiinteistönvälittäjät

Pietarsaaressa on useita kiinteistönvälitysyrityksiä, jotka tarjoavat vuokra-asuntoja vapailta markkinoilta. Ohessa linkit yritysten sivuille lisätietoa varten.

Asunto Björndahl Oy
Lakea Oy
Kiinteistötoimisto Versum Oy
Aktia
Annikas


Vuokraovi.comista löytyy kattavasti tarjolla olevat vuokra-asunnot.


   
Seuraa meitä somessa: