ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Averkon verkko-opinnot


Averko tarjoaa mahdollisuuden opiskella Centria-ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmien mukaisia opintoja ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opinnot soveltuvat kaikille: opiskelijoille, työssäkäyville, työnhakijoille, yritysten henkilöstölle – eli kaikille oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille iästä ja taustakoulutuksesta riippumatta. Averkon virtuaalinen luokkahuone on auki 24 tuntia vuorokaudessa ja opintoihin voi osallistua mistä tahansa maailman kolkasta. Verkko-opiskeluympäristöstä löytyvät kaikki opintojaksolla tarvittavat materiaalit, tehtävät sekä työkalut.

Averkon opinnot ovat tarjolla kolme kertaa vuodessa: lokakuussa, tammikuussa sekä toukokuussa. Tarjonnassa on lähes 70 eri opintojaksoa. Opintokierrosten ja ilmoittautumisen aikataulut ym. löytyvät osoitteesta www.averko.fi. Seuraavan opintokierroksen tarjonta tulee näkyviin koulutuskalenteriin n. kahta viikkoa ennen ilmoittautumisen alkua.

Averkon kautta ei voi suorittaa kokonaista tutkintoa, mutta kurssit voidaan lukea hyväksi ammattikorkeakoulututkintoon. Averkon opinnot ovat hyvä tapa tutustua joustaviin, ammattikorkeakoulutasoisiin opintoihin.

Seuraa meitä somessa: