ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Opintotarjonta Centrian avoimessa ammattikorkeakoulussa

 

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelija voi osallistua tutkintoryhmien mukana lähes mille tahansa Centrian opintojaksolle. Opiskelija voi valita tarjonnasta yksittäisiä opintojaksoja tai isomman kokonaisuuden. Kokonaisuuden rakentamisessa apuna ovat tarvittaessa Centrian opinto-ohjaajat.
Voit käydä tutustumassa Centrian tutkintoryhmien opetussuunnitelmiin.

Yksittäisiä opintojaksoja voi etsiä esim. toteutussuunnitelmien haun kautta. Tietyn koulutusalan opintojaksot löytyvät parhaiten opetussuunnitelmista tai tekemällä toteutussuunnitelmien haku koulutusohjelman perusteella.

 

Polkuopinnot

Polkuopinnoilla tarkoitetaan laajoja osaamiskokonaisuuksia, jotka muodostuvat ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvista opintojaksoista. Suorittamalla 45 opintopistettä opiskelija voi saada hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluun. Kun vaaditut opinnot on suoritettu, opiskelija voi hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen ammattikorkeakoulun väylän kautta. Myös polkuopiskelijat opiskelevat tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä. Opinnot toteutetaan kunkin ryhmän lukujärjestyksen mukaisesti. Opintoja voi olla päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Osa opinnoista voi olla myös eOppimiskeskus Averkon opintoja.

 

Väyläopinnot

Väyläopinnot ovat Centria-ammattikorkeakoulun tarjoamia avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, joiden avulla voi jo lukio- tai ammattiopintojen aikana tutustua ammattikorkeakouluopintoihin sekä ammattikorkeakoulussa opiskeluun. Väyläopinnot nopeuttavat opintoja opiskelijan jatkaessa opintojaan ammattikorkeakoulussa.
 
Väyläopinnot ovat avointa ammattikorkeakouluopetusta ja niitä voi suorittaa joko verkko-opintoina tai lähiopintoina ammattikorkeakoulun opiskelijaryhmien mukana.
 
 

Erillistarjonta

Avoimen ammattikorkeakoulun erillistoteutusten tarjonta löytyy koulutuskalenterista. Kalenterista löytyvät sekä lähiopetuksena toteutettavat opinnot että Averkon verkko-opinnot. Averkon valikoimassa on lähes 70 opintojaksoa. Opinnot toteutetaan kolme kertaa vuodessa. Opiskelu tapahtuu oppimisympäristö Itslearningissa, josta löytyvät kaikki opintojaksolla tarvittavat materiaalit, tehtävät sekä työkalut. Tutoropettaja on opiskelijoiden tukena koko opintojakson ajan. Lisätietoa opiskelusta verkon välityksellä löytyy Averkon omilta sivuilta.

Seuraa meitä somessa: