Opintomaksut

Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijat: Averko-opinnot ovat maksuttomia. Ilmoittautuminen tapahtuu SoleOPSin kautta.

Muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijat: Averkon opinnot ovat yhteistyösopimuksen perusteella ilmaisia muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijoille. Sopimus ei koske Haaga-Helian, DIAKin, Poliisiammattikorkeakoulun ja Högskolan på Ålandin opiskelijoita. He joko maksavat opintonsa itse tai sopivat etukäteen oman ammattikorkeakoulunsa kanssa, maksaako koulu opintomaksun ja mikä on laskutusosoite. Läskutusosoite ilmoitetaan opintojaksokohtaisella ilmoittautumislomakkeella.

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat: Opiskelija maksaa opintomaksun itse. Mikäli haluat laskun erilliseen osoitteeseen, täytä ilmoittautumislomakkeen laskutustiedot.

Väyläopiskelijat: Centria-ammattikorkeakoulun toiminta-alueella väyläopiskelijoille opinnot ovat ilmaisia. Merkitse ilmoittautumislomakkeen kohtaan organisaatio/oppilaitos Väylä/oppilaitos, missä opiskelet (esim. Väylä/KPEDU) ja yhteyshenkilöksi sen opettajan tai opinto-ohjaajan nimi, jonka kanssa opintojakson suorittamisesta Averkossa on sovittu. (Lue lisää väyläopinnoista täältä.)


   
Seuraa meitä somessa: