ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Opintojen kulku

Averko-opinnot alkavat Opintokierrokset-sivulla ilmoitettuna alkamispäivänä. Averko-opettaja lähettää silloin osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen aloituskirjeen, josta selviää, mitä verkko-opintojen aluksi tulee tehdä. Samana päivänä lähetetään sähköpostitse kirjautumisohjeet Optima-oppimisympäristöön.

Opinnot etenevät Averko-opettajan ohjauksessa Optima-oppimisympäristössä oppimateriaaliin perehtyen ja erilaisia tehtäviä tehden. Opinnot suoritetaan erilaisten verkkotehtävien ja/tai joillakin opintojaksoilla olevan verkkotentin avulla. 

Centrian tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoille lähitentti on opintojaksoilla IP-verkot 3 op sekä Relaatiotietokannat ja SQL 4 op.

Kuukausi opintojen päättymisen jälkeen opintojakson arvosana on luettavissa Peppi-järjestelmästä (Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijat). Avoimen ammattikorkeakoulujen opiskelijat voivat kysyä arvosanan Averkon koordinaattorilta (averko@centria.fi) ja pyytää opinnoistaan erillisen todistuksen.

Pääsääntöisesti muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijat hakevat opintosuorituksensa Puro-palvelusta ja lähettävät ne palvelun kautta kotikorkeakouluunsa. Mikäli ammattikorkeakoulusi ei ole mukana Puro-palvelussa, pyydä opinnoista todistus: averko@centria.fi.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, ota Averkon henkilöstöön yhteyttä!

Katso tästä, mitä opiskelijat tuumaavat verkko-opiskelusta:

Seuraa meitä somessa: