ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Opintojen eteneminen ja ohjeistus

Averko-opinnot alkavat Opintokierrokset-sivulla ilmoitettuna alkamispäivänä. Averko-opettaja lähettää silloin osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen aloituskirjeen, josta selviää, mitä verkko-opintojen aluksi tulee tehdä. Samana päivänä lähetetään sähköpostitse kirjautumisohjeet Itslearning-oppimisympäristöön.

Opinnot etenevät Averko-opettajan ohjauksessa Itslearning-oppimisympäristössä oppimateriaaliin perehtyen ja erilaisia tehtäviä tehden. Opinnot suoritetaan erilaisten verkkotehtävien ja/tai joillakin opintojaksoilla olevan verkkotentin avulla. 

 

Itslearning -oppimisympäristöön kirjautumisohjeet

Itslearning -kirjautumisohjeet Averko

Itslearning -kirjautumisohjeet Centria

 

Opintojaksolle osallistumisen peruminen

Sinulla on mahdollisuus maksutta perua osallistuminen opinnoille kolmen viikon sisällä niiden alkamisesta. Riittää että teet ilmoituksen perumisesta ajallaan Averkon opintoneuvojalle, averko@centria.fi. Kerro viestissä nimesi ja minkä opintojakson ilmoittautumisen haluat perua. Kun asia on käsitelty, saat siitä kuittauksen sähköpostiisi.

 

Opintosuoritusote ja arvosanan siirto 

Viimeistään kuukausi opintojen päättymisen jälkeen opintojakson arvosana on luettavissa Peppi-järjestelmästä (Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijat). Avoimen ammattikorkeakoulujen opiskelijat voivat kysyä arvosanan Averkon opintoneuvojalta (averko@centria.fi) ja pyytää opinnoistaan erillisen todistuksen.

Pääsääntöisesti muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijat hakevat opintosuorituksensa Oma Opintopolku- tai Puro-palvelusta ja lähettävät ne palvelun kautta kotikorkeakouluunsa. Mikäli ammattikorkeakoulusi ei ole mukana kummassakaan palvelussa, voit pyytää opinnoista todistuksen sähköpostitse: averko@centria.fi.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, ota Averkon henkilöstöön yhteyttä!

Katso tästä, mitä opiskelijat tuumaavat verkko-opiskelusta:

Seuraa meitä somessa: