ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Joustavia opiskelumahdollisuuksia Averkossa!

Averko tarjoaa kaikille mahdollisuuden opiskella ammattikorkeakouluopintoja joustavasti verkossa.

Vaikka verkko-opiskelu ei olekaan täysin ajasta ja paikasta riippumatonta, on se lähiopetusta joustavampaa. Luokkahuone Itslearning-oppimisympäristössä on auki 24 tuntia vuorokaudessa ja verkko-opintojaksolle voi osallistua onnistuneesti mistä maailman kolkasta hyvänsä. Averkon verkko-opinnoista on pyritty tekemään opiskelijoille mahdollisimman mielekkäitä. Opintojen aloituspäivä ja kesto on määritelty, mutta monilla opintojaksoilla opiskelija voi halutessaan suoriutua opinnoistaan myös nopeammin.

Jokaisella Averkon opintojaksolla on opintojakson tarpeisiin luotu Itslearning-oppimisympäristö. Kaikki Averkon opintojaksot koostuvat samankaltaisista elementeistä ja työkaluista.

  • Opintosuunnitelma, joka sisältää opintojakson suorittamiseen liittyvän keskeisen informaation
  • Oppimateriaali ja tehtävät: opiskeltava materiaali ja siihen liittyvät tehtävät palautusohjeineen, linkit, lähdemateriaali
  • Vuorovaikutustyökalut: opintojakson aikana käytävään viestintään liittyvät työkalut
  • Ohjeet sisältävät oppimisalustan käyttöön ja käytännön opiskeluun liittyviä ohjeita
  • Palaute opintojakson toimivuudesta ja ohjauksesta pyydetään antamaan opintojakson lopussa 

 

Mikä Averko?

Averkolla on pitkä historia Centriassa – onhan se toiminut jo vuodesta 1997. Usealla eri nimellä ja rakenteella tosin: alkuvuodet Averko (lyhenne sanoista avoin verkostoammattikorkeakoulu) toimi useiden ammattikorkeakoulujen yhteistyöverkostona, vuodesta 2004 lähtien itsenäisenä toimijana nimellä Averko – avoin verkkoammattikorkeakoulu kiinteänä osana Centriaa, ja vuodesta 2011 nimellä Averko eOppimiskeskus. Yli 20 vuotta on tuonut tunnettuutta sekä kansallisesti että kansainvälisesti, ja Averko tunnustetaan verkko-opetuksen laadukkaana tuottajana, kehittäjänä ja tutkijana.

Koulutuskalenteriin

Seuraa meitä somessa: