ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hae Centrian musiikin harjoitusoppilaaksi!

Centrian Musiikkikoulu on Centria-ammattikorkeakoulun yhteydessä toimiva harjoituskoulu. Joka lukuvuosi tarvitsemme eri instrumentteihin harjoitusoppilaita. Sinä vasta-alkaja tai edistynyt musiikin harrastaja – hae meille oppilaaksi!

harjoitteluoppilas

Kuva: Ulla Nikula

Centria-ammattikorkeakoulun musiikin koulutus hakee pedagogiikan harjoitusoppilaita eri instrumentteihin syyskuussa ja tammikuussa alkaviin opetusharjoittelujaksoihin.

Opetusharjoittelussa tuleva opettaja saa mm. mahdollisuuden kehittää vuorovaikutustaitojaan, suunnitella erilaisia oppimisympäristöjä ja reflektoida omaa ammatillista kasvuaan. Musiikkipedagogiopiskelija harjoittelee opettamista oman instrumenttinsa mentorin johdolla. Opetusta seuraa siis toisinaan ohjaava opettaja ja kanssaopiskelijoita. Opiskelija saattaa myös videoida tuntia, mutta vain opetuskäyttöön.

Kuka voi hakea?

Harjoitusoppilaiksi voidaan valita ilman ikärajoja niin aloittelevia kuin pidemmälläkin olevia oppilaita. Lähtökohtaisesti oppilaiden toivotaan olevan lapsia ja nuoria, mutta etenkin laulun opetuksessa toivomme oppilaiden olevan aikuisia. Haku on jatkuva, mutta tarve vaihtelee eri instrumenteissa vuosittain.

Opetustunti: Opetustunnin pituus on 30 min tai 45 min/vko riippuen harjoittelujaksosta. Opetusviikkoja on lukuvuodessa 24.

Opetuspaikka: Pitkänsillankatu 16 (Keski-Pohjanmaan konservatorio) tai Talonpojankatu 2 (Centria Kampus)

Lukukausimaksu: 50€

Soitinvuokra: Joitakin instrumentteja on mahdollisuus myös vuokrata. Vuokrahinta on 50€/lukuvuosi. Vuokraaja sitoutuu korvaamaan mahdolliset soittimen rikkoontumisesta aiheutuneet korjauskulut.

Pääset täyttämään harjoitusoppilashakemuksen tästä.

Lisätietoja: Lehtori Riitta Kossi, riitta.kossi@centria.fi, p. 044 725 0778

Seuraa meitä somessa: