Centria-ammattikorkeakoulun strategia 2020

Lataa Centria-ammattikorkeakoulun strategia 2020.

Centria
-arvot

Avoimuus näkyy teoissamme. Keskustelemme asioista avoimesti, jaamme tietoa ja toimimme yhdessä. Vahvistamme tietoisesti avointa vuorovaikutuskulttuuria ja tuomme alueelle uusia näkökulmia.

Kannamme alueellisen vastuumme. Tunnemme vastuum-me opiskelijoidemme sekä alueemme hyvinvoinnista, sivistyksestä ja osaamisen kehittämisestä. Arvostamme rehellistä sekä eettisesti ja taloudellisesti kestävää toimintaa.

Haemme uusia ratkaisuja. Katseemme on tulevaisuudessa.  Otamme vastaan digitalisaation ja globalisaation tuomat haasteet ja kannustamme uudenlaisten ratkaisujen löytämiseen.

Centria-missio

Ammattikorkeakoulu edistää Centria-alueen opiskelijoiden ja yritysten hyvinvointia, kehittymistä ja kilpailukykyä ko-keakouluopetuksen, vahvan alueellisen TKI-toiminnan ja kulttuuritoiminnan kautta. Aluevaikutuksesta ja kansainvälisyydestä tunnettu Centria-ammattikorkeakoulu tukee yrittäjyyttä sekä elinkeino- ja työelämän kansainvälistymistä ja digitalisaatiota.

Centrian Strategia 2020 tekemisen mottona on ”Centria-aluetta yhdessä vastuullisesti uudistaen.”


Centria-visio

Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijat, opettajat sekä elinkeino- ja työelämän yhteistyökumppanit täyttävät digitalisoituvan ja moniarvoisen yhteiskunnan tarpeet vuonna 2020 vastuullisesti, yhdessä oppien ja kehittäen.


   
Seuraa meitä somessa: