ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 7.9. ja jatkuu keskiviikkoon 21.9. saakka.

Centria-ammattikorkeakoulussa on haussa mukana neljä eri koulutusta insinööri (AMK) sekä tradenomi (AMK) –tutkintoihin. Opinnot toteutetaan englanninkielisinä. Kokkolassa on tarjolla päiväopintoina toteutettavat Environmental Chemistry and Technology, Information Technology sekä Business Management –koulutukset, Pietarsaaressa tarjotaan monimuotototeutuksena International Business -koulutus. Paikkoja koulutuksiin on yhteensä 80.

- Tutkinnon suorittamista englanniksi puoltaa koko joukko perusteluita, kertoo opintoasiainpäällikkö Mari Emmes.

– Työelämä on kansainvälistynyt vauhdilla ja monissa yrityksissä virallinen työkielikin on englanti. Opiskellessa englanniksi kielitaito kohenee samalla, ja ammattikorkeakoulun kansainvälisessä opiskeluilmapiirissä tottuu työskentelemään eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Kansainvälisyysosaaminen on olennainen osa ammattitaitoa, ja työelämään siirtyminenkin on helpompaa, kun hallitsee jo valmiiksi oman alan sanastoa englanniksi, Emmes listaa.

– Toivomme nuorten käyttävän mahdollisuuden kouluttautua kansainväliseksi osaajaksi oman alueen ammattikorkeakoulussa.

 

Ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin koulutuksiin haetaan yhteishaussa 7.-21.9.2016. Haku päättyy 21.9.2016 klo 15.00. Hakemuksen voi täyttää osoitteessa www.opintopolku.fi.

Centria-ammattikorkeakoulussa voit hakea seuraaviin koulutuksiin:

Päivätoteutukset


Monimuotototeutukset

 

Lisätietoja:

Hakijapalvelut,

040 808 6604,

admissions@centria.fi

Seuraa meitä somessa: